Чланство

Skupština Udruženja je proglasila sledeće osobe za počasne članove Udruženja:

Dušan Bastašić

Dušan Bastašić, predsednik Udruženje potomaka i poštovalaca žrtava kompleksa ustaških logora Gospić 1941 (www.jadovno.com), proglašen je za počasnog člana zbog njegovog rada na otkrivanju i objavljivanju ustaških zločina nad Srbima tokom Drugog svetskog rata, uključujući i onih počinjenih u Livanjskom polju.

Otac Željko Đurica
Otac Željko Đurica, paroh parohije lijevanjske, je proglašen počasnim članom zbog posebnih zasluga na očuvanju i obnavljanju duhovnih i sakralnih spomenika i baštine Srba Livanjskog polja, kao i ponovnom sabiranju i pohranjivanju ekshumiranih posmrtnih ostataka Srba stradalih 1941. godine.

Otac Mirko Jamedžija

Otac  Mirko Jamadžija, dugogodišnji paroh parohije lijevanjske do 1991.godine, proglašen je za počasnog člana zbog posebnih zasluga na očuvanju i obnavljanju duhovnih i sakralnih spomenika i povezivanju izbeglih Srba sa prostora Livna i  Livanjskog polja.

Dušan Nikić
Mićo Radeta

Čovek koji je dao veliki doprinos da se ovekoveče stradanja stanovnika Livna 1941.godine, a naročito nastradalih iz Gubera i Golinjeva.

Budo Simonović

Novinar i publicista Budo Simonović iz Podgorici, pisac knjige Ognjena Marija Livanjska, je proglašen počasnim članom zbog zasluga na otkrivanju i objavljivanju istine o zločinima nad Srbima u selima Livanjskog polja 1941. godine, kao i doprinosa na ekshumaciji njihovih posmrtnih ostataka sa nekoliko stratišta 1991.