Одржана Скупштина подружнице у Бања Луци

У суботу 26.априла т.г. Удружење Огњена Марија Ливањска одржало је Прву редовну седницу Скупштине подружнице Бања Лука. На седници је чланство детаљније упознато се актима усвојеним на годишњој Скупштини Удружења, Извештајем о раду Удружења у прошлој години, као и Планом активности за ову годину. Такође, размотрена су питања организације рада Подружнице у смислу подизања ефикасности будућег рада, као и начина додатног ангажовања Мире Рамић, Радојке Видовић и Милована Лаганина у одбору подружнице.

Рад Скупштине, која је одржана у парохијском дому СПЦ Јована Богослова на Лаушу, благословио је парох Лијевањски, отац Жељко Ђурица. Отац Жељко је такође упознао присутне о актуелним догађајима у Ливну, од значаја за живот тамошњих Срба, као и рад Удружења ОМЛ.

Чланови Подружнице изнели су предлоге за унапређење рада, као што је веће ангажовање на помоћи младим породицама и повратницима.

Седница је завршена у 16.30, након чега се већина присутних упутила ка КЦ Бански Двор, ради присуства промоцији петог издања књиге Буда Симоновића Огњена Марија ливањска.