Позив на Ливањско вече у Бања Луци

Преносимо позив на Ливањско вече које ће се одржати у Бања Луци 28. фебруара ове године!

———————————————————-

Драги земљаци,

Задовољство нам је да вас овим путем позовемо на дружење наших земљака које ће се уприличити у петак, 28. фебруара са почетком у 19.00 часова у ресторану Угоститељске школе у Бањалуци (Булевар Војводе Степе Степановића 44). Биће то јединствена прилика да се окупимо, упознамо и учврстимо пријатељске и родбинске везе, у нади да ће овакве пригоде постати традиција.

С обзиром на то да овај скуп самоиницијативно организује група бањалучких Ливњака и да се финансира из властитих средстава, желели би вам напоменути да је за учешће потребно издвојити 20 конвертибилних марака. Надамо се да то неће представљати велико оптерећење, а ако је потребна било каква помоћ или информација, слободно нам се обратите.

Надамо се присуству вас и ваших породица, а замолили бисмо вас да потврдите ваше присуство најкасније до суботе, 15. фебруара, као и да што више других наших земљака информишете о дружењу. За детаље око начина уплате можете се обратити сљедећим члановима организационог одбора:

– Ранко Радета (ranko.radeta@gmail.com; тел.: +387 (0)65 531 366),

– Војо Денић (тел.: +387 (0)65 683 418),

– Јово Ерцег (тел.: +387 (0)66 810 853).

У ишчекивању вашег присуства и у нади да ћемо се окупити у што већем броју, у име организационог одбора поздрављају вас: Бранко Докић, Војо Денић, Ранко Радета, Јово Ерцег и Јовица Буловић!

 

DSCF4082

Са Београдског дружења Ливњака 2018. године