Одржан састанак подружнице Удружења у Бања Луци

Састанак Подружнице Бања Лука и управе Удружења ОМЛ одржан је, у недељу, 19. марта, т.г, у Бања Луци. Састанку је, поред председника Удружења ОМЛ, Николе Петровића и још четири члана Управног одбора, присуствовало двадесетак чланова Удружења са подручја Бања Луке.

Након краћег представљања Извештаја о раду за претходну годину, као и планираних послова за текућу годину и разговора о тим активностима, чланови из Бања Луке покренули су питање избора чланова Одбора Подружнице који ће координирати рад Подружнице у оквирима дефинисаних планских активности у наредном периоду. За председника Одбора изабран је Александар Радета, а за чланове Симо Видовић, као подпредседник, проф. др. Љубинко Митранић, Бранко Лаганин и Љиља Стијак, док су проф. др Бранко Докић, Маја Видовић Тодоровић и Бранка Лаганин исказали намеру, да као и до сада, помажу у реализацији конкретних активности и постизању видних резултата рада Удружења.

Седница је и овога пута одржана у сали парохијског дома бањалучке цркве Светог Јована Богослова. У знак захвалности свештенству ове цркве Удружење је поклонило икону Свештеномученика и новомученика ливањских.

Захваљујемо члановима Подружнице на конструтивном разговору и љубазном, домаћинском дочеку.