Poziv na osnivački skup podružnice Udruženja Ognjena Marija Livanjska u Banja Luci

POZIV NA OSNIVAČKI SKUP PODRUŽNICE UDRUŽENjA OGNjENA MARIJA LIVANjSKA
U Banja Luci, nedelja 3. mart 2013. godine u 13 časova

Uspešan početak rada Udruženja Ognjena Marija Livanjska, kao i veliki interes raseljenih stanovnika Livanjskog polja i njihovih potomaka iskazan potrebom za aktivnim doprinosom radu Udruženja ukazali su na neophodnost šireg povezivanja zemljaka pod okriljem jedinstvenog Udruženja.
Ohrabreni inicijativom mnogih Livnjaka i Grahovljana, predstavnici Udruženja Ognjena Marija Livanjska će, sa zadovoljstvom, upoznati sve zainteresovane zemljake u Republici Srpskoj sa ciljevima udruživanja i dosadašnjim aktivnostima, a naročito zacrtanim planovima za naredni period.
Skup će se održati u nedelju 3. marta 2013. godine, u sali pravoslavnog hrama Svetog Jovana Bogoslova, na Laušu, sa početkom u 13 časova.
Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju ovom skupu, iznesu svoje sugestije za koristan rad Udruženja i formalno postanu njegovi članovi.
Iz Beograda će skupu prisustvovati članovi uprave Udruženja predvođeni predsednikom, a iz Livna će nam se pridružiti i paroh Lijevanjski, protojerej Željko Đurica.
Više informacija o Udruženju, njegovom radu i planovima možete naći na sajtu:
https://omlivanjska.com/vesti/udruzenje/

a planove za budući rad ovde:

https://omlivanjska.com/projekti/

UPRAVNI ODBOR UDRUŽENJA OGNJENA MARIJA LIVANJSKA