Osnovana Banjalučka podružnica Udruženja Ognjena Marija Livanjska

Članovi Udruženja Ognjana Marija Livanjska, sa područja Banja Luke, u nedelju 3.marta t.g., u sali pravoslavnog hrama Svetog Jovana Bogoslova na Laušu, osnovali su banjalučku podružnicu ovog Udruženja čije je sedište u Beogradu.

11

Skupu je prisustvovalo 67 članova, predsednik i članovi Upravnog odbora Udruženja, kao i njegovi počasni članovi, otac Željko Đurica, paroh lijevanjski i dr Dušan Bastašić, predsednik Udruženja Jadovno 1941, koji su prigodnim i prijateljskim rečima pozdravili skup.

8

Članovi Udruženja – Podružnice Banja Luka, detaljno su upoznati sa realizovanim aktivnostima Udruženja, razmotren je plan aktivnosti za ovu godinu i ustanovljen način funkcionisanja podružnice, nakon čega je jednoglasno izabran devotočlani odbor Udruženja OML-Podružnice Banja Luka.

22

Nakon osnivačkog skupa, članovi Upravnog odbora Udruženja i novoizabrani članovi odbora Podružnice, održali su zajedničku sednicu na kojoj su izabrani predesednik i zamenik predsednika odbora banjalučke podružnice. Za predsednika je izabran je Ranko Ždero, a za zamenika predsednika Simo Vidović, kojima ovom prilikom čestitamo na izboru sa željom da njihov i rad Podružnice rezultira uspehom u svakoj preduzetoj aktivnosti.

Imena svih članova odbora Podružnice, kao i njihove kontakt adrese biće objavljene na ovoj internet stranici u okviru podataka o Udruženju.

25

Zahvaljujemo se članovima i predsedniku Udruženja Jadovno 1941. iz Banja Luke na prijateljskoj podršci.

Pozivamo sve Livnjake i Grahovljane koji veruju u proklamovane ciljeve Udruženja, da nam se pridruže i aktivno doprinesu ostvarenju misije Udruženja, bilo radom u okviru novoosnovane Podružnice, bilo u sedištu Udruženja.

5

Udruženje Ognjena Marija Livanjska

—————————————————————————————————————————————

ОСНОВАНА БАЊАЛУЧКА ПОДРУЖНИЦА УДРУЖЕЊА ОГЊЕНА МАРИЈА ЛИВАЊСКА

Чланови Удружења Огњана Марија Ливањска, са подручја Бања Луке, у недељу 3.марта т.г., у сали православног храма Светог Јована Богослова, на Лаушу, основали су бањалучку подружницу овог Удружења чије је седиште у Београду.

21
Скупу је присуствовало 67 чланова, председник и чланови Управног одбора Удружења, као и његови почасни чланови, отац Жељко Ђурица, парох лијевањски и др Душан Басташић, председник Удружења Јадовно 1941, који су пригодним и пријатељским речима поздравили скуп.

17
Чланови Удружења – Подружнице Бања Лука, детаљно су упознати са реализованим активностима Удружења, размотрен је план активности за ову годину и установљен начин функционисања подружнице, након чега је једногласно изабран девоточлани одбор Удружења ОМЛ-Подружнице Бања Лука.

16
Након оснивачког скупа, чланови Управног одбора Удружења и новоизабрани чланови одбора Подружнице, одржали су заједничку седницу на којој су изабрани предеседник и заменик председника одбора бањалучке подружнице. За председника је изабран је Ранко Ждеро, а за заменика председника Симо Видовић, којима овом приликом честитамо на избору са жељом да њихов и рад Подружнице резултира успехом у свакој предузетој активности.

26
Имена свих чланова одбора Подружнице, као и њихове контакт адресе биће објављене на овој интернет страници у оквиру података о Удружењу.
Захваљујемо се члановима и председнику Удружења Јадовно 1941. из Бања Луке на пријатељској подршци.
Позивамо све Ливњаке и Граховљане који верују у прокламоване циљеве Удружења, да нам се придруже и активно допринесу остварењу мисије Удружења, било радом у оквиру новоосноване Подружнице, било у седишту Удружења.

1

Удружење Огњена Марија Ливањска